Audity reklamních účtů

Objevte potenciál vašich kampaní díky auditu

Hledáte způsob, jak přetavit vaše PPC kampaně a reklamy na sociálních sítích do reálných výsledků? Využijte sílu mých auditů PPC reklam a reklam na sociálních sítích. Jako seniorní specialistka s praxí přes 5 let vám pomohu odhalit skrytý potenciál vašich kampaní.

Prověřím každý detail, identifikuji příležitosti a nasměruji vás tak, aby vaše reklamy vynikly a přinášely maximální výkon. S mými audity získáte jasný přehled o tom, kde se nachází největší prostor pro zlepšení, a dostanete konkrétní doporučení, jak dosáhnout lepších výsledků.

S kterými nástroji pracuji

Proč si nechat udělat audit

Jak probíhá spolupráce

Seznámení s vaším byznysem a cíli

Abychom z auditu vytěžili maximum, je důležité na začátku probrat vaše cíle a co vás v kampaních trápí.

Detailní audit účtů

Detailně projdu vaše reklamní účty a odhalím potenciál pro další růst kampaní.

Prezentace a konkrétní doporučení

Na online nebo offline schůzce projdeme prezentaci s konkrétními tipy, které můžete ihned zapracovat.

Mentoring či správa kampaní

Můžeme zůstat v kontaktu v rámci dlouhodobého mentoringu nebo vám mohu správu kampaní zaštítit.

3. místo Webtop100 2023

Kdy je audit vhodný

Ověření práce agentury

Chcete mít jistotu, že vaše kampaně jsou správně spravovány současnou agenturou či freelancerem? Prověřím jejich práci, identifikuji případné nedostatky a doporučím zlepšení. Získáte jistotu, že vaše investice do PPC reklamy je efektivně využívána.

Mentoring od odborníka

Spravujete své kampaně sami a potřebujete odborné rady? Pomůžu vám využít pokročilé funkce a doporučím další reklamní nástroje, které vám usnadní práci a zvýší efektivitu. Společně vaše kampaně posuneme na vyšší úroveň.

Řešení stagnace výkonu

Zaznamenáváte dlouhodobou stagnaci v konverzích a nedaří se vám dosáhnout stanovených marketingových cílů? Identifikuji problematické oblasti a navrhnu konkrétní kroky pro zlepšení výkonu vašich kampaní. Pomůžu vám dosáhnout vašich cílů a obnovit růst.

VYBRANÍ KLIENTI, kterým jsem pomohla s marketingem

Case study: Jak se nám povedlo u klienta Helen Doron v jarní kampani meziročně růst o 54,7 % v poptávkách a snížit cenu za poptávku o 27 %?

S klientem Helen Doron, který se zaměřuje na angličtinu pro děti, spolupracuji již několik let a každým rokem jsou výsledky lepší a lepší. V rámci této případové studie se podíváme na to, jak se nám povedla jarní kampaň na ukázkové hodiny.

Case study: Díky Lead Ads se zvýšily poptávky z 3 na 139 měsíčně a cena za poptávku se snížila o 94,2 %

Pojďme si společně ukázat, jak se nám u klienta ze sektoru vybavení domácnosti povedlo meziročně zvýšit poptávky z Facebooku v červnu 2024 ze 3 na 139 a snížit cenu za poptávku na Facebooku meziročně o 94,2 % díky relevantním poptávkám z Lead Ads.